top of page
299977489_10225987420746323_5095657485695138111_n.jpg

Dries

Welkom!

Ik ben Dries, gitarist en gitaarleraar met meer dan tien jaar ervaring.

Sinds 2012 deel ik mijn passie voor gitaar met anderen, eerst in privélessen tijdens mijn lerarenopleiding en later ook op muziekateliers. Ik heb ervaring met zowel klassieke, elektrische als akoestische gitaar maar ook de ukelele is me helemaal niet vreemd.

 

Gedurende mijn carrière heb ik met leerlingen van alle leeftijden en niveaus gewerkt, van absolute beginners tot gevorderde muzikanten. Deze diversiteit heeft me geleerd hoe cruciaal een omgeving vol spelplezier is. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer leerlingen genieten van het leerproces en het maken van muziek, ze niet alleen gemotiveerder zijn, maar ook betere resultaten behalen.

 

Of je nu een absolute beginner bent of een ervaren muzikant die zijn vaardigheden wil verfijnen, mijn lessen zijn ontworpen om jouw behoeften en doelen te ondersteunen.
Flexibiliteit is dus enorm belangrijk. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen leerstijl en interesses. Daarom worden de lessen altijd afgestemd jouw tempo en voorkeuren. Of je nu geïnteresseerd bent in pop, rock, klassiek, blues of iets daartussenin, ik sta paraat om je te helpen jouw muzikale passie te verkennen en te ontwikkelen.

 

Als je beslist om gitaarles te volgen, zul je niet alleen technische vaardigheden verwerven, maar ook zelfvertrouwen opbouwen en je creativiteit stimuleren. Muziek maken is niet gewoon een vaardigheid, maar ook een bron van plezier en voldoening die je voor het leven zult koesteren.

Kriebelt het? Schrijf je snel in voor een proefles!

Waarom kiezen voor gitaarlessen bij dries?

persoolijke LESSEN
OP jouw maat

DUIDELIJKE EN DIDACTISCHE AANPAK

 een gepassioneerde, gediplomeerde en ervaren leraar

lesruimte
met degelijk materiaal

bottom of page